Съдията на полуфинала от Шампионската лига Рома – Ливърпул Дамир

...
Съдията на полуфинала от Шампионската лига Рома – Ливърпул Дамир
Коментари Харесай

Съдията на Рома – Ливърпул съжалявал за грешките, пише италиански журналист

Съдията на полуфинала от Шампионската лига Рома – Ливърпул Дамир Скомина бил сломен, откакто осъзнал грешките, които е позволил в реванша на стадио „ Олимпико “, приключил с триумф за „ вълците “ с 4:2 и класиране на мърсисайци след общ резултат 7:6.

Италианският публицист Танкреди Палмери твърди посредством профила си в една от обществените мрежи, че откакто се прибрал в съдийската стая, Скомина видял своите грешки и доста се разстроил.

„ Арбитърът Дамир Скомина се чувствал сломен в съдийската стая, откакто осъзнал грешките си. Той признал, че е сбъркал “, написа Палмери.

А на бас, че на финала в Киев...

Припомняме, че „ джалоросите “ имат искания за две неотсъдени дузпи, а след мача на дневен ред още веднъж излязоха полемиките за нуждата от въвеждане на видеоарбитраж в шампионата на богатите.

Спортният шеф на Рома Мончи, на собствен ред, разгласи, че е време италианският футбол да надигне глас. Той засяга случилото се на стадио „ Олимпико “ сред Рома и Ливърпул и се върна на съдийството в реванша сред Реал Мадрид и Ювентус на четвъртфиналите в същата конкуренция, когато „ бианконерите “ също реагираха остро при присъждане на дузпа в интерес на „ балета “.

EXCLUSIVE: Referee Skomina after the game in the changing room felt destroyed after realising the mistakes, admitted he was wrong
— Tancredi Palmeri (@tancredipalmeri) May 2, 2018
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР