Съдията на Britain's Got Talent Аманда Холдън разкри как колегата

...
Съдията на Britain's Got Talent Аманда Холдън разкри как колегата
Коментари Харесай

Аманда Холдън от Britain`s Got Talent разкрива тайната на Саймън Коуел за „младия външен вид“

Съдията на Britain's Got Talent Аманда Холдън разкри по какъв начин сътрудника й Саймън Коуел се приготвя, преди да стартират фотосите за шоуто.

64-годишният музикален магнат е прочут с това, че носи едни и същи тоалети през годините. Феновете са привикнали със звездата, носеща емблематичните му дънки и авиаторски слънчеви очила. В последния сезон на надпреварата за гении Саймън носи повече компресионни горнища, само че се грижи да резервира нормалните си цветове.

По време на неотдавнашен чат радиоводещата Аманда изясни за какво Саймън смени закопчалката си и горнища с ниско изрязване към новите му кройки. Тя сподели, че той прекарва известно време преди снимане на тренировки, с цел да се състезава с новия арбитър и някогашна звезда от Strictly Come Dancing Бруно Тониоли.

Аманда сподели: „ Той прави своите преси зад кулисите. Саймън е впечатляващ, има няколко оръжия. Той го прави, с цел да се състезава с Бруно! Бруно има своите мускули, само че прави пресите си в уединението на личния си дом. Успях да зас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР