Съдията, който ръководи финала на Световното първенство - Шимон Марчиняк,

...
Съдията, който ръководи финала на Световното първенство - Шимон Марчиняк,
Коментари Харесай

Съдията от финала на Мондиал 2022 остави критиците си без отговор

Съдията, който управлява финала на Световното състезание - Шимон Марчиняк, отвърна на множеството рецензии по собствен адрес. Френските медии упрекнаха Марчиняк за това, че е зачел гола на Лионел Меси в продълженията, с който Аржентина поведе с 3:2. Причината е, че двама от аварийните футболисти на „ гаучоасите “ бяха навлезли на терена още до момента в който топката е в игра и не е минала голлинията на вратата, защитавана от Юго Лорис. 

Марчиняк, който беше нападнат и за решението си да отсъди дузпа за Аржентина при 0:0, откри метод да се отбрани. По време на конференция полякът извади телефона си и сподели фотография, на която се виждат седем футболисти на „ петлите “, които са нахлули на терена тъкмо преди един от головете на Килиан Мбапе. 
 Близо 200 хиляди души желаят преиграване на финала на Мондиал 2022 Близо 200 хиляди души желаят преиграване на финала на Мондиал 2022
„ Французите не загатнаха нищо за тази фотография. На нея се виждат най-малко седем френски футболисти на терена при един от головете на Мбапе “, сподели Марчиняк пред публицистите.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР