Съдия в Мичиган отхвърли съдебен иск на щаба на американския

...
Съдия в Мичиган отхвърли съдебен иск на щаба на американския
Коментари Харесай

Съд в Мичиган отхвърли иска на щаба на Тръмп за спиране на преброяването

Съдия в Мичиган отхвърли правосъден иск на щаба на американския президент Доналд Тръмп за преустановяване на преброяването на бюлетини в щата, съобщи Ройтерс.

Предварителните резултати сочат, че претендентът на демократите Джо Байдън печели в Мичиган, като основният щат носи 16 гласа в изборната гилдия.

Синтия Стивънс от Мичиганския съд по исковете отхвърли желае на щаба на Тръмп по време на правосъдно съвещание през днешния ден и съобщи, че възнамерява да издаде документално решение на следващия ден.

Според Боб Бауър, който е съветникът на изборния щаб на демократите, делото е било опит за илюзия.

„ То нямаше никаква друга цел, с изключение на да обърква обществеността и да поддържа неоснователните изказвания на републиканците за нередности “, разяснява Бауър пред кореспонденти.

По данни на „ Асошиейтед прес “ Байдън разполага с 264 електорални гласа от 270 нужни за продобиване на президентския пост. Тръмп има 214 гласа. Други медии обаче към момента не дават на Байдън щата Аризона, който носи 11 електорални гласа, като там демократа има преднина от над 2% при преброени към 86% от бюлетините.

Ключов е и щата Невада, който може да обезпечи на Байдън нужните 6 електорални гласа за победа. Там през последните часове претендента на демократите усили преднината си от 8 на 12 хиляди гласа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР