Съдия в четвъртък отхвърли искане за отхвърляне на обвинението срещу

...
Съдия в четвъртък отхвърли искане за отхвърляне на обвинението срещу
Коментари Харесай

Съдия отхвърли искането на Брайън Кохбергер за отхвърляне на обвинението на основание „грешка“ в инструкциите на голямото жури

Съдия в четвъртък отхвърли искане за отменяне на обвиняването против мъж, упрекнат в съдбовно намушкане с нож четирима студенти от Университета на Айдахо последно година, заяви KREM-TV, филиал на CBS.

Адвокатите на Брайън Кобергер, мъжът, упрекнат в убийствата, твърдяха, че обвиняването му би трябвало да бъде отхвърлено на съображение " неточност в инструкциите на огромното жури ", заяви KREM.

Защитата на Kohberger изрази необикновен проблем с това, че тежестта на доказване е открита пред правосъдните заседатели като „ евентуална причина “ вместо „ отвън рационално подозрение “, което съгласно нея не е общоприетоо в щата Айдахо, заяви KREM.

обявено.

Kohberger е упрекнат в четири убийства във връзка със гибелта на Мадисън Моген, Кейли Гонкалвес, Ксана Кернодъл и Итън Чапин в къща покрай университетския кампус в Москва, Айдахо предишния ноември.

Кохбергер по това време е бил аспирант, учещ криминология във Вашингтонския държавен университет в прилежащия Пулман, Вашингтон. По-рано тази година от негово име бе импортирано пледиране за почтен.

Прокурорът на окръг Лата Бил Томпсън сподели, че има намерение да изиска смъртно наказване.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР