Съдия призна гол, след като използва мобилен телефон, за да

...
Съдия призна гол, след като използва мобилен телефон, за да
Коментари Харесай

Съдия на мач в Египет призна гол след използването на телефон

Съдия призна гол, откакто употребява мобилен телефон, с цел да прегледа обстановка по време на мач от втора дивизия в Египет. Системата за видеоарбитраж на рефера (ВАР) не работи в мачове от второто равнище на футбола в африканската страна, а това принуди арбитъра Мохамед Фарук да употребява телефона на почитател от публиката по време на мача сред Суец и Ал-Наср. 

От Ал-Наср смятаха, че са осъществили късен изравнителен гол, само че домакините стачкуваха поради игра с ръка и след дълго време, прекарано в ревизиране на видеото през мобилния телефон, Фарук реши да анулира гола. Към постоянните 90 минути на дуела имаше прибавен още четвърт час игра, а Суец победи с 3:1. Реферът напусна терена под полицейска защита, след бурни митинги от страна на футболисти и чиновници на Ал-Наср. Те заплашиха да подхващат правосъдни дейности против съдията поради нарушение на разпоредбите.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР