Съдия отхвърли предложението на правния екип на актрисата Гуинет Полтроу

...
Съдия отхвърли предложението на правния екип на актрисата Гуинет Полтроу
Коментари Харесай

Гуинет Полтрол предлага лакомства в съдебната зала

Съдия отхвърли предлагането на правния екип на актрисата Гуинет Полтроу да " донесе лакомства “ за защитата на правосъдната зала по време на процеса против нея в Юта, съобщи Би Би Си.

Необичайното искане провокира несъгласие в правосъдната зала, което накара съдията да каже " благодаря, само че не “.

Полтроу е упрекната в причиняване на съществени пострадвания на мъж при конфликт в ски курорта " Диър вали " през февруари 2016 година, след което е избягала. 76-годишният пенсиониран очен доктор Тери Сандерсън е получил комоцио в резултат на случая. Сега той желае обезщетение от 300 000 $. Актрисата отрича да е отговорна и е завела насрещно дело. Тя желае обезщетение от 1 $ в това число и адвокатски възнаграждения. 

Преди свидетелските показания на третия ден от процеса срещу 50-годишната носителка на " Оскар " в Парк Сити, нейният юрист Стив Оуенс сподели, че защитата на Полтроу е желала да донесе почерпка за правосъдните реализатори. Той добави, че е поискал да направи това предложение обществено притежание, с цел да разбере дали ще има възражения.

Адвокатите на Сандерсън бързо възразиха, което накара арбитър Кент Холмбърг да съобщи: " Добре, има несъгласие, тъй че, благодаря, само че не, благодаря “. Той добави, че всяка от страните може да " реши да направи това по-късно ", в случай че желае.

Не е ясно какви лакомства е бил подготвен да предложи екипът на носителката на " Оскар ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР