Съдия Николай Гемеджиев от наказателната колегия на Районния съд в

...
Съдия Николай Гемеджиев от наказателната колегия на Районния съд в
Коментари Харесай

Огромна трагедия! Инсулт погуби блестящият юрист и съдия Николай Гемеджиев, едва навършил 51г.

Съдия Николай Гемеджиев от наказателната гилдия на Районния съд в Бургас е умрял нощес – на Велики Четвъртък, заяви майка му Елена Гемеджиева.
Магистратът ни напусна прекомерно млад – едвам навършил 51 години. В последните месеци той бе в дома си, откакто през септември получи инсулт. Почти никой, като се изключи околните му, обаче не знаеше, че се бори с тежко заболяване, предава Флагман.
Колегите му от районен съд Бургас са шокирани от вестта, тъй като го чакаха скоро да се възвърне и да се върне назад в правосъдна зала, където бе построил престиж на обективен арбитър и ослепителен ерудит. Съдебните му актове бяха безупречни, а самият той бе престиж, който не оставяше подозрения с решенията си в нито една от страните.
Николай Гемеджиев е роден 29 януари 1972 година в Тутракан. Завършил е Езиковата гимназия „ Пейо Яворов “ с отличие и до през днешния ден е горделивост за учебното заведение си.
Владееше три езика – съветски, британски и френски. Дипломира се с „ Право “ в Русенския университет „ Ангел Кънчев “, а магистратската му кариера стартира от районен съд Тутракан през 2001 година. От 2003 до 2016 година бе част от РС-Айтос, а по-късно се реалокира в Бургас. Въпреки че бе с сан на арбитър от Апелативния съд, той продължи да правораздава в Районния съд на Бургас, където гледаше част от най-сложните каузи.
Николай Гемеджиев има две прелестни момченца-близнаци в тийнейджърска възраст.
Погребението му ще бъде в родния Тутракан, в събота от 12 часа, посочи майка му Елена Гемеджиева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР