Съдия набеди окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг, че се

...
Съдия набеди окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг, че се
Коментари Харесай

Окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг беше критикуван за преследване на фалшиви вакс карти, докато оставяше „насилниците“ да се разхождат

Съдия набеди окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг, че се опита да хвърли книгата на двама нюйоркчани, купили подправени карти за ваксина против COVID-19 — макар че рутинно се отнасят леко към други, упрекнати в доста по-сериозни закононарушения.

В решение, издадено тази седмица, съдията от Върховния съд на щата Брендън Т. Лантри отхвърли обвиняванията в закононарушение против двойката, които не бяха обществено разпознати, като назова случая преувеличен.

J.O., студент по здравна сестра, и R.V., чиновник в градския отдел за запазване на околната среда, бяха измежду стотиците упрекнати в закупуване на подправени карти за имунизация от стриптизьорка от Ню Джърси, Жасмин Клифърд.

Двамата бяха измежду единствено 16-те души, които офисът на Браг „ подбра “ за наказателно гонене и обвиняване в престъпно закононарушение владеене на фалшифициран инструмент, сподели съдията.

Четиринадесет се признаха за отговорни за закононарушение, само че J.O. и Р.В. изместен да отхвърли обвиняванията, което накар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР