Съдия Майа Попова от Районния съд в Пазарджик е открита

...
Съдия Майа Попова от Районния съд в Пазарджик е открита
Коментари Харесай

Откриха съдийка от Пазарджик мъртва в дома ѝ

Съдия Майа Попова от Районния съд в Пазарджик е открита мъртва в дома й. Информацията е доказана от говорителката на съда Маринела Чавдарова, а от Министерство на вътрешните работи споделят единствено, че в Пазарджик се води досъдебно произвеждане след гибелта на магистрат.
Съдия Попова е брачна половинка на брата на кмета на Пазарджик - Тодор Попов.

По неофициална информация Майа Попова сама е протегнала ръка на живота си през вчерашния ден, като за в този момент се обясняват аргументите за нещастието, оповестява Дарик.

Припомняме, че преди 8 година арбитър Попова бе открита в безсъзнание в автомобила си, който се беше блъснал и спрял в паркирана кола в Пазарджик. Направената кръвна проба тогава откри съществуване на 5,2 промила алкохол в кръвта на съдията. През 2015 година Попова беше наказана на 2 година пробация, само че не беше отстранена от работа и продължи да правораздава. Пробацията й постановяваше наложителна регистрация по сегашен адрес и периодически срещи с пробационен чиновник. Съдийката бе лишена и от право да кара за същия интервал. По време на случая Майа Попова беше заместник-председател на Районния съд в Пазарджик. След него бе освободена от управителния пост. Висшият правосъден съвет и не предприе дисциплинарни дейности против нея и тя продължи да правораздава макар неоправдателната присъда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР