Съдия-изпълнител влезе в къщата на Баневи и започна опис на

...
Съдия-изпълнител влезе в къщата на Баневи и започна опис на
Коментари Харесай

Съдия-изпълнител описа къщата на Баневи заради дълг

Съдия-изпълнител влезе в къщата на Баневи и стартира списък на имуществото им. Това се прави по дело за дълг на сдружение, в което шеф е синът на Баневи. Според юрист на дружеството-длъжник Гаврил Хрусанов, става дума за заем от 15 хиляди лв., който е станал 100 000 лв..

“По това дело се е произнесъл частен арбитраж, за който аз не бях чувал, а и колеги-юристи също не са чували. Разполага с някакъв виртуален офис. Честно казано, връзка на господин и госпожа Баневи с тази история не виждам, защото въпросното сдружение, което е дебитор по изпълнителното дело, все още на подписване на този контракт за заем от 2015-та година, се е представлявало от сина на господин Банев, който от своя страна е дал пълномощие на трето лице, което в действителност е сключило този контракт като заемополучател от името на сдружението ”, изясни Хрусанов, представен от БНР.

Адвокатът на дружеството-взискател Димитър Петров изясни, че по делото е била разказана единствено къщата: “Фирмата дължи. Не знам от какво произтича вземането на БДЖ, само че има взимане на БДЖ. Това е настрана от нашето взимане, настрана от вземането на страната. Има си списък. Няма нищо нелегално. Само постройката се разказва ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР