Съдия изисква преглед от столичната полиция на 999 скорости, след като полицай беше арестуван за смъртта на 25-годишна жена в Брикстън

...
Семейство вцепенено и празно“ след смърттаПо време на присъдата на
Коментари Харесай

Семейство „вцепенено и празно“ след смъртта

По време на присъдата на PC Patel през февруари, семейството на г-жа Даниел-Фолкс я описа като „мила, забавна, любяща и много креативна“.

< p>Съдия Лукрафт каза: „Тя е описана като шампанска и безгрижна – обичаща живота и амбициозна.

„Тя обичаше модата и дизайна. Тя беше ментор, художник, дипломиран техник по ноктите, очакваше с нетърпение да отвори собствен салон и светло бъдеще за себе си и малкия си син, когото обожаваше. Тя беше много обичана от всички, които я познаваха.

„Семейството е опустошено от загубата на Шанте.

„Те изразяват вцепенено и празно чувство от загубата на Шанте и говорят за дълготрайно въздействие върху семейството и по-специално върху малкия син на Шанте - син, който тя няма да види да расте и да си проправи път в живота."

Розмари Ейнсли от Кралската прокуратура каза : „Мислите ни остават със семейството и приятелите на Shante Daniel-Folkes след тази трагедия, която може да бъде избегната.

„И двамата полицаи, въпреки че не са обвързани от ограничението на скоростта от 30 мили в час, докато отговарят на обаждане до 999, са шофирали по магистрала скорости в застроена градска зона, с редица потенциални опасности в близост.

„Те включваха пешеходци, велосипедисти и автомобили, пътуващи в другата посока, както и отворен смесен магазин директно на сцената и близката кръчма, в която присъстваха 30 до 40 клиенти за вечерта с викторини.

„Имаше очевиден риск от нараняване на човек от превозни средства, движещи се с тази скорост в тъмното, и двамата полицаи падна под очаквания стандарт за компетентен и внимателен шофьор тази вечер.

„PC Patel призна, че е причинил смъртта на г-жа Daniel-Foulkes, като е шофирал опасно и се надявам, че присъдата му, заедно с днешната присъда за PC Thomson, предлага известна утеха на семейството си в този изключително труден момент."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР