Съдия Франсис от Лондон одобри план, според който смъртоносно болното

...
Съдия Франсис от Лондон одобри план, според който смъртоносно болното
Коментари Харесай

Съдът не пусна бебето Чарли да умре на спокойствие у дома

Съдия Франсис от Лондон утвърди проект, съгласно който смъртоносно болното бебе Чарли Гард от Англия ще прекара последните си минути в приют. За това оповестява Дейли Стар.

По-рано Лайф писа, че родителите на детето са помолили най-малко да им бъде позволено да се простят с него в домашна конюнктура.
Случаят с бебето Чарли провокира международен интерес, откакто на 24 юли родителите му схващат, че то страда от рядко, генетично заболяване, което не може да се лекува във Англия. Те намират болница в Америка, която би поела детенцето и хора освен от Англия, само че от целия свят стартират да събират пари, с цел да оказват помощ на родителите и бебето.

Накрая, обаче, съдът се произнесе, че детето е изтърпяло доста мъчения и не е належащо да претърпява още, с цел да бъде лекувано в болница в Съединени американски щати, където няма гаранция, че лекуването би било сполучливо.

Накрая даже папата сподели, че ще даде на детенцето поданство от Ватикана, единствено и единствено съдът в Англия да няма права върху ориста му.

Накрая казусът стигна даже до Тръмп, който написа известие в Туитър, че би съдействал на родителите. Съдът в Англия остана неотстъпчив и бебето изживява последните си часове.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР