Съдия Емилия Петкова от Апелативния специализиран наказателен съд е загиналата

...
Съдия Емилия Петкова от Апелативния специализиран наказателен съд е загиналата
Коментари Харесай

Магистрат е жертвата на катастрофата на АМ Тракия

Съдия Емилия Петкова от Апелативния профилиран углавен съд е починалата при тежката злополука, станала в събота на автомагистрала " Тракия ", научи.
 Тежка злополука със запалени коли и жертва затвори част от Автомагистрала Виж още
Катастрофата, аргументите за която към момента са незнайни, стана на автомагистралата сред Пловдив и Пазарджик в посока столицата. Първоначалната информация сочи, че арбитър Петкова е спряла изненадващо в крайната дясна лента на автомагистралата, само че по-късно е блъсната от джип, който не е съумял да спре.

При удара автомобилът на спецсъдийката изгаря изцяло. Катастрофата и последвалия пожар станаха причина за затваряне на автомагистралата за няколко часа.

Внезапната кончина на магистрата е хвърлила в смут нейните сътрудници от Специализирания и Апелативния профилиран углавен съд, които в петък от Министерство на правораздаването оповестиха, че следва да бъдат закрити.

Като арбитър в апелативния спецсъд Емилия Петкова е произнасяла тежки присъди против представители на проведената престъпност, осъждани за рекет, изнудвания, палежи, наркоразпространение и ред други незаконни действия. Един от наказаните от починалата съдийка е скандално известният рецидивист с прякор " Крокодила ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР