Съдия Доротея Кехайова обаче изтъкна, че никакво доказателство по автомобила

...
Съдия Доротея Кехайова обаче изтъкна, че никакво доказателство по автомобила
Коментари Харесай

Това Е Прекалено! Ето Какво Обяснение Даде Дилърът Захари, Който Прегази Полицай!

Съдия Доротея Кехайова обаче посочи, че никакво доказателство по автомобила му да е стреляно. На мястото същото не са открити следи от патрони.

Инцидентът стана късно вечерта на столичния бул. " Александър Малинов ", когато униформени спрели фолксвагена на Чернев, тъй като и колата, и водачът им се сторили съмнителни. Симулирайки, че стопира, той внезапно потеглил обратно, минал към 2 метра разстояние и блъснал паркирано " Рено ".

След това внезапно тръгнал към тревните площи край пътя. В това време двамата служители на реда от патрула се намирали на към 2 метра от колата. Чернев се насочил към единия от тях, който стоял на тротоара, покрай тревата, само че не спрял, както той очаквал. Последвал удар, след който униформеният паднал първо върху капака на колата, а по-късно и на земята.

По-късно младежът, който е от квартал " Дружба ", изоставил автомобила на паркинг в Студентски град и два дни се укривал във вилата на собствен при другар.

В правосъдната зала стана ясно, че той е съумял да се отърве от два револвера, единия от които газов, както и от опиати, които били във возилото. Вътре обаче са открити брадви, секири и бухалки.

Чернев получил условна присъда през 2016-а за разпространяване на дрога.

" Той е от тези младежи, които са гледали доста престъпни филми, упражняват, пият анаболи и си мисли, че към този момент е един приключен гагнгстер ", разяснява след случая пред bTV комисар Ангел Бадънков - шеф на отдел " Криминална полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи.

Той посочи, че наркодилърът карал без брошура, а номерата на автомобила били на друга кола. От Министерство на вътрешните работи считат, че е избягал точно поради това.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР