Садио Мане знае как да печели. Той е триумфирал в

...
Садио Мане знае как да печели. Той е триумфирал в
Коментари Харесай

Мане вкара след сблъсък, който изправя коси!


Садио Мане знае по какъв начин да печели. Той е триумфирал в британското състезание и Шампионската лига с " Ливърпул " и е наясно какъв брой значими са попаденията в един мач.

Садио Мане може да вкарва голове! Дори с комоцио! Поне това бяха съмненията на почитателите по време на мача на неговия Сенегал и Кабо Верде от осминафиналите за Купата на африканските народи.

В 53-ата минута на мача Садио Мане и вратарят Вожиня сблъскаха злокобно главите си. Футболистът на Кабо Верде беше на път да бъде заменен поради терзание, че е получил мозъчно разтърсване. Преди това да се случи обаче съдията взе нещата в свои ръце и му сподели пряк червен картон.



От медицинския щаб на Сенегал решиха, че положението на Мане ще му разреши да продължи да играе, макар тежкия удар в главата. И няколко минути по-късно той откри резултата.

Още преди играта да бъде възобновена, футболистът на " Ливърпул " сподели, че е зашеметен и се наложи да бъде наложително сменен.

Решението Мане да бъде оставен в игра провокира голям брой сериозни мнения към щаба на Сенегал по отношение на това дали е спазен протокола при сходни произшествия.



Няколко часа след мача Мане и Вожиня се снимаха в болничното заведение, демонстрирайки, че се намират в положително въодушевление.

Днес (26 януари) предстоят и последните два осминафинала в шампионата за Купата на африканските народи.

8:00 ч.: Кот д'Ивоар - Египет, директно по RING
21:00 ч.: Мали - Екваториална Гвинея, директно по RING
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР