Садио Мане говори пред клубния сайт на Ливърпул минути след

...
Садио Мане говори пред клубния сайт на Ливърпул минути след
Коментари Харесай

Мане: Винаги ще обичам Ливърпул, оставам фен №1 след привържениците

Садио Мане приказва пред клубния уебсайт на Ливърпул минути след официализирането по прехвърлянето му посока Байерн Мюнхен. Сенегалецът парафира с немския гранд до 2025-а година, а англичаните ще приберат почти 40 милиона евро с бонусите за своя нападател.

„ Определено е доста необичайно, когато ми споделят, че към този момент не съм състезател на Ливърпул. Бях в този популярен клуб шест години и прекарах извънредно време, което е незабравимо от първия ден. Наслаждавах се оптимално пред изключителните последователи на тима. Имаше доста спекулации за моето бъдеще, само че те в никакъв случай не са ми влияли на играта. Имахме прекомерно значими мачове, с цел да мисля за други неща “.

„ Всеки, който напусна Ливърпул с тези последователи – няма по какъв начин да не ми липсват. Те са най-хубавите в света и аз постоянно съм го казвал. Особено пеейки моето име „ Мане тича по крилото “. Да играеш на „ Анфийлд “ постоянно е екстра мощ поради последователите. Ще ми липсвате, само че ще ви обичам вечно. Все още имам къща тук и сигурно ще се връщам в града. Искам някои ден да го направя и да ги поздравя и да виждам Ливърпул, тъй като аз съм почитател №1 на тима оттук нататък след последователите “, сподели Мане за довиждане с шесткратния европейски първенец.

Reflecting on six special years

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР