Съдии от чужбина няма да ръководят мачове в българското футболно

...
Съдии от чужбина няма да ръководят мачове в българското футболно
Коментари Харесай

Сталев: Не разрешавам рефери от чужбина! Декларацията на Левски е несериозна!

Съдии от чужбина няма да управляват мачове в българското футболно състезание. Това съобщи на конференция през днешния ден ръководителят на съдийската комисия към БФС Йордан Сталев. Пловдивчанинът се изправи пред медиите след острото отвореното писмо на управлението на Левски към президента на БФС Борислав Михайлов и министъра на спорта Красен Кралев.

Ето какво съобщи Йордан Сталев:

" Докато аз управлявам съдиите, няма да разреша нито назначение на рефери от чужбина, нито да ми се слагат ултиматуми от Левски или от други тимове. Ивайло Стоянов ще бъде осъден за грешките си, само че отсега нататък още веднъж ще свири мачове на Левски ".

" Декларацията на Левски е меко казано несериозна и смятам, че отпадането на тима е тяхна виновност. Някой от съдиите ли им е отговорен за това, че водеха до 92-ата минута, или че не си вкараха дузпите? "

" Наказателен удар за Левски срещу Черно море има. Ивайло Стоянов трябваше да отсъди подобен и това е повода да бъде изваден е от нарядите за идващия кръг, въпреки че авансово бе очакван в него. Решението за какъв брой време е на съдийската комисия, не считам за належащо да го споделям, вие сами ще видите ".

" Съдийската комисия е удовлетворена от представянето на съдиите до този миг. На комисията не е нужно избрани тимове да пускат тъжби, с цел да бъдат осъдени избрани съдии. За тези 13 кръга има единствено две публични тъжби ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР