Съдейки по последната публична изява на кралската двойка Уилям и

...
Съдейки по последната публична изява на кралската двойка Уилям и
Коментари Харесай

Светът е в шок! Кейт и Уилям се скараха в ефир ВИДЕО

Съдейки по последната обществена изява на кралската двойка Уилям и Кейт, принцът се е провалил като татко. Двойката има три деца, седемгодишният Джордж, петгодишната Шарлот и двегодишният Луис, които в действителност са центърът на техния свят.
Въпреки това, с всички кралски отговорности и обществени изяви, родителските връзки с децата от време на време могат да страдат. В скорошен диалог с шефа на организацията по заетостта в Лондон Лойд Греъм, представена от британските таблоиди, стана ясно, че принц Уилям е податлив да не помни едната от щерка си.



„ Забравянето “ почнало да се разисква по времето, когато в диалога се загатва строителство на здания. Тъй като Лойд е шеф на строителна компания, диалогът бил ориентиран към кралската двойка. А точно Кейт първа реагирала на тематиката, сещайки се за децата си, които желали да видят по какъв начин нещо се събаря или строи.


„ Децата, изключително Луис, желаят да застанат до строителната площадка и да гледат по какъв начин се случва всичко “, сподели Уилям и добави, че ще го зарадва доста, в случай че го заведе на строителната площадка на Лойд. Преди да успее да свърши, Кейт се намеси: „ Не можеш да забравиш Шарлот, и тя желае “.

Според медиите на Острова сред двамата от дълго време тлеел спор, по тази причина, че принцът постоянно неглежирал щерка си.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР