Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата трябва много да черпи годеника

...
Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата трябва много да черпи годеника
Коментари Харесай

Годеникът на Малкото коте отървал Чолата от затвора

Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата би трябвало доста да черпи годеника на моделката Бояна Генова . Именно ресторантьорът Манол Кисьов е повода през днешния ден Чолата да е отвън решетките, научи „ Галерия “.

Кисьов упорствал Бояна да отдръпна първичните си показания, че принуждавана да прави платени услуги, и да съобщи пред съда, че сексът с богатите предприемачи е бил непринуден.

Освен Бояна , останалите силиконки, призовани като очевидци, също сменили показанията си, по гледище на гаджетата си. „ Настоящите сътрудници на девойките не желаеха приятелките им да бъдат спрягани за платени компаньонки. Затова ги убедиха да кажат, че сексът е бил по избор и за наслаждение, а не за пари. Така на процедура Чолов не може да бъде наказан за сводничество. Направили са му услуга “, описа пред „ Галерия “ източник от ъндърграунд средите.

Дали годеникът на Бояна Генова съзнателно е оказал помощ на Росен, или Чолата просто е „ намазал “ около срама му, не се знае. Загадка остава и до каква степен Кисьов е бил наясно с предишното на Бояна, преди да й предложи брак. И дали не са се срещнали точно около „ доброволния секс “, който е предложила силиконката…

Важно е да напомним, че името на Генова нашумя след публикуван чат сред нея и Валери Божинов. „ Малко коте, секс има ли? “, пита футболистът в известие до силиконката, приканвайки я да му пристигна на посетители в Белград. И въпреки да твърди, че момичето от чата не е тя, прякорът й Малкото коте си остана и до ден-днешен. След разкритията в съда, подозренията, че е имала интимни връзки с Божинов, се ускориха. Преди месец Бояна получи предложение за брак от Кисьов.

Росен Чолов пък се отърва с условна присъда от три години затвор с 5-годишен изпитателен период и 15 000 лв. санкция. Най-разочарована от решението на съда се оказа някогашната му брачна половинка – топ моделът Ирена Милянкова. Докато той лежа зад решетките, хубавицата съумя да се разведе с него и да се омъжи наново, раждайки още две деца. Моделката мощно се надявала някогашният й мъж да получи ефикасна присъда, с цел да не й основава проблеми, само че годеникът на Бояна Генова й направи неприятна услуга.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР