Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата е взел децата от Ирена

...
Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата е взел децата от Ирена
Коментари Харесай

Чолов си взе децата от Милянкова

Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата е взел децата от Ирена Милянкова, научи „ Галерия “. Бившият брачен партньор на моделката самичък предложил да гледа четирите им наследници, откакто се появи шестото дете на Милянкова.

Многодетната майка била извънредно признателна за помощта на някогашния си, защото безсънните нощи с бебето и грижите за останалите 5 деца й идвали допълнително.

Шестото дете на Милянкова се роди на 8 юли и се споделя Лиляна. Момиченцето е втора рожба на моделката от новия й брачен партньор Никола Чолаков. Брокерът е извънредно безрезервен брачен партньор и татко, само че поради натоварения си график, не може да оказва помощ пълноценно на жена си. Освен това, той има още две деца от първия си брак. Така общата численост от 8 наследници се оказала прекомерно огромен залък за фамилията.

„ Ирена е печена и нямаше да има проблем. За страдание Лиляна се оказа много своенравна и плаче по цели нощи. Никой не може да спи “, разказвал Никола пред другари. Именно в този сложен миг се появил някогашният на Милянкова и предложил да гледа децата си за известно време.

Всъщност Росен Чолов е взел при себе си единствено трима от наследниците, защото най-голямата – Мелани Роуз, е към този момент на 16 година и щяла да оказва помощ на майка си в грижите за новороденото. 7-годишният Филип Себастиян, 10-годишната Натали Роуз и 15-годишният Уилям с наслада отишли да поживеят при баща си, който от дълго време не били виждали.

С този жест Чолов недвусмислено посочил на Ирена, че към този момент не таи неприятни усеща.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР