Съденият за сексуален тормоз и изнасилване продуцент Харви Уайнстийн се

...
Съденият за сексуален тормоз и изнасилване продуцент Харви Уайнстийн се
Коментари Харесай

Харви Уайнстийн се появи на събитие в Манхатън, няколко жени му се развикаха

Съденият за полов тормоз и обезчестяване продуцент Харви Уайнстийн се появи на събитие в бар в Манхатън, където получи крясъци и язвителни мнения от присъстващите дами, написа „ Дедлайн “.

Уайнстийн като цяло заобикаля обществените събития от началото на абсурда #MeToo. Миналата година десетки кинозвезди, а и служителки на Уайнстийн обявиха обществено, че години наред са били подлагани на сериозен полов тормоз, а някои даже са били изнасилвани.

Продуцентът се появи на събитие в бар в Манхатън, на което млади артисти демонстрират гения си от сцената. Актрисата и драматург Зои Стъклес беше изгонена от бара, тъй като се развика против Уайнстийн. Видео беше оповестено в обществените мрежи.

„ Наистина ли никой нищо няма да каже? Стоя на един метър от изнасилвач и никой нищо няма дори? “, вика на всеослушание Стъклес.

Уайнстийн, който седи на масата със свои другари не реагира. По-късно излиза наяве, че Стъклес е била помолена да напусне бара.
Харви Уайнстийн предложи 44 милиона $ обезщетение на своите жертви и кредитори Той беше първият от поредност холивудски звезди, упрекнати в полов тормоз и принуждение
От сцената пък друга жена комедиант адресира наличието му на събитието. „ Нека поговорим за слона в стаята. Аз съм била изнасилвана “, сподели тя, след което получи реакция от освирквания и ръкопляскания по едно и също време.

Трета жена, комикът Амбер Роло, също се изправила пред Уайнстийн. „ Отидох при него и му споделих, че е страшилище и, че би трябвало да изчезне. Неговият телохранител ме назова с обидна дума. Исках да го удуша, само че се въздържах. С Уайнстийн имаше и жена, която ме ескортира на открито “, споделя Роло пред „ Ню Йорк пост “.

Публичните кавги бяха коментирани и от самия него. „ Ще бъда благополучен да отговоря на всички въпроси. Всички би трябвало да можем да изразим мнението си и да бъдем чути, да получим отговори. Радвам се, че към момента имаме тези права “, споделя Уайнстийн през собствен представител.
Мадона: Харви Уайнстийн „ прекрачи границите ", когато работихме дружно Въпреки това поп иконата не се зарадвала от низвергването на продуцента от американската киноакадемия
Пред медии негови чиновници разясниха, че държанието на дамите е било жестоко и непровокирано. „ Това е образец по какъв начин публичността лишава функционалностите на правосъдната зала “, споделиха още те.

По-късно стана ясно, че Уайнстийн не е бил публично поканен на събитието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР