Съдебното заседание по делото Хитрино днес ще бъде изнесено и

...
Съдебното заседание по делото Хитрино днес ще бъде изнесено и
Коментари Харесай

Делото за взрива в Хитрино се мести в центъра на селото

Съдебното съвещание по делото Хитрино през днешния ден ще бъде изнесено и ще се състои на жп релсите в селото.

На място движимости лица и страните в процеса ще огледат стоманения път и местопрозишествието където на 10 декември 2016 г се случи влаковата злополука, последвана от газов гърмеж.

Експлозията умъртви 7 души и унищожи 24 къщи, а доста други постройки в селото също пострадаха съществено. 2 години по-късно, не всички вреди са възобновени.
Продължават подозренията по какъв начин се харчат парите за Хитрино Институциите обявиха, че все още нарушавания не са открити
Като обвинени са привлечени машинистите на влака, защото има данни, че са влезнали с прекомерно висока скорост в Хитрино и по този начин са провокирали дерайлиране на цистерните.

Началото на съвещанието е в 13 ч.

Взривът в Хитрино Управителят на „ Булмаркет ”: Причина за гърмежа в Хитрино е повторното стартиране на тока Прокуратурата: „ Частната експертиза ” на „ Булмаркет ” за Хитрино не е доказателствено средство Нова версия за Хитрино Делото за злополуката в Хитрино стартира всъщност Ще има ли компенсации за кошмара, който претърпяха хората в Хитрино? Движение за права и свободи изключи от партията кмета на Хитрино Започва строителството на нови къщи в Хитрино Прокуратурата: Стрелката към Хитрино е била наред Български художници продават творбите си в помощ на Хитрино Докараха в София локомотива, теглил авариралия в Хитрино трен Ерол Шакир – мъжът, който предотврати по-голяма покруса в Хитрино Жителите на Хитрино са недоволни от освобождението на основния ватман на съдбовния трен Цистерните от Хитрино към този момент са в Русе И вторият ватман на влака от Хитрино излиза от ареста Нуждаещите се в Хитрино получават първите доставки храни В държавното управление и в БЧК разискват по какъв начин да се оказва помощ на Хитрино Спасителите от Хитрино – на пост и на Коледа Бойко Борисов в Хитрино: Спокоен съм, когато владиката и мюфтията са дружно В Хитрино продължава разчистването и огледът на къщите Един дом в Хитрино след гърмежа (ВИДЕО)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР