Съдебното следствие срещу Николай, Евгения и Мария Баневи тръгва по

...
Съдебното следствие срещу Николай, Евгения и Мария Баневи тръгва по
Коментари Харесай

Делото срещу Баневи тръгва по същество

Съдебното разследване против Николай, Евгения и Мария Баневи потегля всъщност с разпити на очевидци. Заседанието против семейството в Специализирания углавен съд е планувано за 10.00 часа, съобщи БГНЕС.

Бизнесменът Николай Банев е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража”, макар че няколко пъти я апелира и искаше по-лека, само че спецмагистратите отхвърлиха. Съпругата му Евгения Банева е с мярка „ Подписка”, откакто първичната ѝ мярка „ Задържане под стража “ бе променена от Специализираната прокуратура поради влошеното ѝ здравословно положение. Майката Мария Банева е с мярка за неотклонение „ Парична гаранция” и възбрана за напуща рамките на страната.

Припомняме, че прокуратурата завърши следствието против тримата и внесе обвинителния акт в края на август. Те са упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения и пране на пари. Николай Банев е упрекнат като причинител на данъчните закононарушения, а брачната половинка му - като негов помощник. Двамата са предадени на съд, като съизвършители в съучастничество на изпирането на пари. Мария Банева ще дава отговор пред съда за присъединяване в проведена незаконна група.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР