Съдебното производство беше спряно, когато жена на подсъдимата скамейка свали

...
Съдебното производство беше спряно, когато жена на подсъдимата скамейка свали
Коментари Харесай

Жена скъса горнище в съда, след като беше осъдена за кражба на мобилен телефон в McDonald`s

Съдебното произвеждане беше спряно, когато жена на подсъдимата пейка смъкна горнището си, до момента в който беше наказана за кражба на телефон.

Обвиняемата, която не е посочена, се занимаваше с арбитър, откакто измъкна телефона в клон на Макдоналдс в Суонзи, когато реши да се разкрие. Съдебната зала беше толкоз шокирана, че окръжният арбитър напусна пейката, до момента в който бяха направени опити да облече облеклата й.

Жената получи условна присъда затвор за кражба на телефон на клиент в заведение за бързо хранене в центъра на града в сряда следобяд. Но до момента в който беше на подсъдимата пейка, тя се задължи да се съблече.

Причините за проявлението й пред магистратския съд в Суонзи са незнайни. И защото по това време с нея на подсъдимата пейка не присъстваше служител на реда, други от правосъдната зала трябваше да се намесят, с цел да я накарат да се преоблече.

Окръжният арбитър, заседаващ в съда, си потегли, до момента в който се откри решение на казуса. По-късно той се върна малко по-късно, с цел да завъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР