Съдебното дело за клевета с главни герои Джони Деп и

...
Съдебното дело за клевета с главни герои Джони Деп и
Коментари Харесай

Все повече тъмни тайни от живота на Джони Деп и Амбър Хърд излизат наяве

Съдебното дело за клюка с основни герои Джони Деп и Амбър Хърд продължава и колкото повече продължава, толкоз феновете на пикантерии са по-доволни, защото в хода му изникват истини, които всеки техен почитател се радва да научи.

По време на процеса в Лондон 57-годишният карибски корсар съди изданията от групата „ News Group “, нарекли го „ хулиган на дами “. Той отхвърля да е посягал на някогашната си брачна половинка Амбър.

„ Гардиан “ оповестява, че по време на процеса Джони е бил разпитван дали е ревнувал, когато Амбър е снимала секс подиуми и дали се е опитвал да я спре.

Джони отвърнал, че „ се е чувствал некомфортно от концепцията тя да се съблича “, само че също по този начин споделил, че е насърчавал Амбър да не снима голи подиуми, защото считал, че това ще й навреди да бъде взета насериозно като актриса.

„ На госпожа Хърд й беше неприятно да бъде считана за полов обект и се надяваше да прави по-добри филми без толкоз голи подиуми ”, споделил Джони в съда.

Адвокатите на Амбър твърдели, че Джони се е опитвал да управлява живота й, като да вземем за пример какво да облича. Той отвърнал: „ Е, в никакъв случай не бих й споделил какво да облече, само че сигурно ще загатна, в случай че ми се коства, че е облечена напълно против това, което ми е споделила, че желае, с цел да бъде призната съществено като актриса. "

Обвиненията за интервенция в кариерата на Амбър Джони коментирал с думите, че тя самата не е желала на нея да се гледа просто като на хубавото момиче и не е желала повече да демонстрира гърдите си или да бъде гола във филм.

„ И аз споделих: „ Не е нужно . “ Тя искаше моя съвет и аз й го дадох . За страдание, или за благополучие, т я продължи да прави един и същи вид филми, само че аз си мислех, че коства повече “.

Джони свидетелства също пред съда, че Амбър го е блъснала, откакто научила, че е изгубил голяма сума пари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР