Съдебното дело срещу бивш депутат от Габровския избирателен район и

...
Съдебното дело срещу бивш депутат от Габровския избирателен район и
Коментари Харесай

Габрово: Възобновено е дело срещу кандидат за депутат

Съдебното дело против някогашен народен представител от Габровския изборен регион и сегашен претендент за депутат бе обновено дни след краткотрайното му преустановяване.

Въпреки влошеното му здравословно положение, спънка за явяването в съда, той взел участие в обществени събития.

Бившият народен представител и лидер на една от листите с претенденти за народни представители от Габрово за идния парламентарен избор е притеглен към наказателна отговорност за причиняване на гибел по несъобразителност при пътнотранспортно произшествие.

В края на февруари Окръжният съд спря правосъдното произвеждане, като се базира на показана по делото здравна документи и съдебно-медицинска експертиза. В нея се сочи съществуването на тежко заболяване на подсъдимия, което препятства опцията му да взе участие в процеса за нескончаем интервал от време.

В следствие обаче е оповестена информация за присъединяване на подсъдимия в обществени прояви, в това число по време на съвещанието, в което той не се е явил. Съдът одобри, че здравословното му положение не съставлява спънка за продължение на производството и насрочи съвещание по делото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР