Съдебномедицинска експертиза констатира, че смъртта на Джордж Флойд е убийство,

...
Съдебномедицинска експертиза констатира, че смъртта на Джордж Флойд е убийство,
Коментари Харесай

Джордж Флойд е убит, но в кръвта му са открити следи от наркотици

Съдебномедицинска експертиза установи, че гибелта на Джордж Флойд е ликвидиране, предадоха организациите, като се позоваха на отчет на Бюрото за съдебномедицински експертизи на окръг Хенепин, Минесота.

В него се показва, че афроамериканецът е умрял в резултат на "кардиопулмонарен потрес (спиране на сърцето и дишането), усложнен (от способите) за укротяване, употребявани от правоохранителните органи и натиска върху шията ".

Стотици хора стачкуваха в Лондон и Берлин поради гибелта на Джордж Флойд

Авторите на експертизата също така са разкрили у Флойд артериосклеротична болест и хипертонична болест на сърцето, както и следи от интоксикация с фентанил и от неотдавнашна приложимост на метамфетамин.

Съдебномедицинските специалисти прецизират, че изводът за принудителен темперамент на гибелта на Флойд е неутрална дефиниция, която не отразява виновност или предумишленост в дейностите на който и да било.

Гардиън: Протестите в Съединени американски щати получиха интернационалните измерения

Независими експерти, които са били наети от фамилията на Флойд, откриха, че афроамериканецът е умрял от задушаване. Това бе обявено на конференция през вчерашния ден от юриста на фамилията на Флойд Бен Кръмп.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР