Съдебно-медицинската експертиза на убития край Цалапица Димитър Малинов не е

...
Съдебно-медицинската експертиза на убития край Цалапица Димитър Малинов не е
Коментари Харесай

Майката на убития Митко е песимист след чутото от прокурорите

Съдебно-медицинската експертиза на убития край Цалапица Димитър Малинов не е подготвена, работи се по нея и се чака до няколко дни да е завършена. Обвинението по отношение на близнаците Валентин и Борислав Динкови всеки миг може да бъде променено.

Обявеният за интернационално търсене Рангел Бизюрев към момента не е хванат. Разследването и събирането на доказателства продължава. Това е станало ясно по време на срещата на майката на убития Митко - Атанаска Бакалова с окръжния прокурор на Пловдив Ваня Христева и заместниците й, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Промяната на обвиняването към братята зависи от доказателствата по случая и от показанията на Рангел пред българските управляващи. 

Майката съобщи, че не е оптимист, че нещата ще се трансформират и че не е задоволена от диалога с магистратите, откакто Рангел към момента не е хванат и екстрадиран за България. 

Прокурорите са уверили Бакалова, че следствието върви и няма директни доказателства за съпричастност на майката и бащата на близнаците. 

Повече гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР