Съдебно-медицинска експертиза ще установява причините, довели до смъртта на двете

...
Съдебно-медицинска експертиза ще установява причините, довели до смъртта на двете
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва умишлено убийство на майката и дъщерята в Бяла Слатина

Съдебно-медицинска експертиза ще открива аргументите, довели до гибелта на двете дами - майка и щерка, открити през вчерашния ден в дома им в Бяла Слатина, заяви заместник-окръжният прокурор Елена Станева-Кирова, която е представител на Окръжната прокуратура във Враца.

 Откриха труповете на майка и щерка в дома им в Бяла Слатина Виж още

Води се следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 116, алинея 1, точка 4 от Наказателния кодекс - съзнателно ликвидиране на две лица, оповестиха от прокуратурата.

Телата на двете дами - майката Б.Д. (57 години) и щерка й Б.И. (37 години), бяха открити през вчерашния ден в жилището им Бяла Слатина след сигнал на тяхна близка, че не може да влезе в жилището.

Незабавно е осъществен оглед на местопроизшествието, разпитани са очевидци, направени са аутопсии, се показва в известието от прокуратурата. Установено е, че по-младата жена е записана в Центъра за психологично здраве и е няколкократно настанявана за лекуване в психиатрично заведение. Има данни за прояви на психологични разстройства и на майка ѝ, прецизират в известието.

При аутопсиите на двете тела не са открити следи от принуждение или пострадвания. Липсват следи от щурм в дома на умрелите на дами. Затова е назначена съдебно-медицинска експертиза, която да откри повода, довела до гибелта на дамите. Действията по следствието под надзора на прокуратурата не престават.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР