Съдебният лекар . Ако действията на съдебния лекар спрямо порезните

...
Съдебният лекар . Ако действията на съдебния лекар спрямо порезните
Коментари Харесай

Здравният министър търси вината у съдията, а не у съдебния лекар


Съдебният доктор. Ако дейностите на правосъдния доктор по отношение на порезните рани на от Стара Загора с макетно ножче, не е довело до решение от страна на съдията да вземе поради осъщественото действие, може би краткотрайно е бил отхвърлен, само че кардинално това не е проблем на медицината. Това е закононарушение, което съдията преценя с неговата комплексност и какво може да е донесло на жертвата.

Toва съобщи здравният министър проф. Христо Хинков преди присъединяване си в отрасловата парламентарна комисия в Народното събрание по отношение на казусът с нарязаната с макетно ножче 18-годишната Дебора от Стара Загора.

Той дефинира случилото се в Стара Загора като " ужасяващ случай " . Съдията е този, който взима всички съображения, които не могат да влязат във всички стандарти. Лека, междинна и тежка телесна щета са задоволително добре написани, само че въпросът е, че съдията събира всички обстоятелства към осъщественото закононарушение и преценя жестокостта, с която е осъществено закононарушението, изясни здравният министър.

По думите му не може да се знае какъв брой грубо може да бъде едно закононарушение и няма по какъв начин да се мери какъв брой е грубо едно закононарушение. Съдията е този, който би трябвало да каже най-после за какъв вид щета става въпрос - за лека, междинна или тежка телесна щета, сподели още проф. Хинков.
 Депутатите спорят що е то интимна връзка
Депутатите спорят що е то интимна връзка

При разглеждането на измененията в Закона за отбрана на домашното насилие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР