Съдебният иск на Ripple, подаден от Комисията по ценните книжа

...
Съдебният иск на Ripple, подаден от Комисията по ценните книжа
Коментари Харесай

Делото Ripple: Новите събития могат да имат огромно въздействие

Съдебният иск на Ripple, подаден от Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC), чака систематизирано решение от съда. Последните събития демонстрират, че делото може да вземе нов поврат, който може да окаже доста въздействие върху окончателното решение.

Адвокат Бил Морган разкри в Twitter, че специалистът на SEC е признал, че от средата на 2018 година облагите от възхода на XRP на 90% са били повлияни от съмненията в цените на Биткойн и Етериум .

 

Ако догатката на специалиста се окаже правилно, това може да значи, че Ripple разрешава цената на XRP да бъде повлияна индиректно от съмненията на цените на Биткойн и Етериум.

SEC показва доказателства в поддръжка на това изказване, споделяйки, че ценовите изказвания на Ripple оказват въздействие върху цената на XRP. SEC упрекна Ripple, че продава XRP токени като нерегистрирани скъпи бумаги. Финтех компанията се отбрани, настоявайки за разпечатване на документите от речта на Хинман.


 


Въз основа на неотдавнашни изявления на юристи се допуска, че изходът от делото може да докара до санкция за Ripple и да наложи на компанията да продължи да реализира активността си.

Решението може да повлияе и на листването на цифрови активи в разнообразни платформи за търговия. Предстои да бъде доказана датата за осъществяване на съкратеното правосъдно съвещание.

Очаква се резултатът да повлияе на цената на XRP и на крипто бранша като цяло, а все още на писане на публикацията XRP се търгува на цена към $0.50.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР