Съдебните власти оттеглиха обвиненията срещу актьора Кевин Спейси. Той беше

...
Съдебните власти оттеглиха обвиненията срещу актьора Кевин Спейси. Той беше
Коментари Харесай

Оттеглиха обвиненията срещу Кевин Спейси

Съдебните управляващи отдръпнаха обвиняванията против артиста Кевин Спейси. Той беше упрекнат в полова експанзия и непочтено държания в американския щат Масачузетс, предадоха международните организации.
 Кевин Спейси пледира почтен по делото за полово посягане (видео)  Съдят Кевин Спейси за полов тормоз по дело от 1992 година
Това решение беше предстоящо след правосъдно съвещание по случая на 8 юли, на което обвинителят на Спейси - младият мъж, който твърдеше, че е бил обект на експанзия от негова страна през юли 2016 година, избра да резервира безмълвие, съобщи Българска телеграфна агенция.

Днес в писмо до съдията по делото прокурорът на остров Нантъкет, мястото на което е станала хипотетичната експанзия, аргументира решението си за преустановяване на правосъдното гонене против Спейси поради това, че очевидецът в основата на недоволството не е разполагаем да дава показания.

По казусът 59-годишният артист беше упрекван, че през юли 2016 година е предиздвикал 18-годишен чиновник на бар да пие, а след това го опипал. Спейси беше упрекнат за непочтено държание и експанзия в края на 2018 година

По-рано този месец гражданският иск против него беше отдръпнат от юристите на хипотетичната му жертва. Но обвиняванията за престъпно действие останаха в действие, с цел да може следователите да получат правото да ревизират телефона на хипотетичната жертва. Обвинителят го употребявал, с цел да снима хипотетичната експанзия и след това я коментирал, разменяйки си известия с тогавашното си гадже и с група другари.

Полицията прегледала телефона и извлякла данните от него, а след това го върнала на притежателя му. Той бил предизвестен, че всеки опит за манипулиране на телефона може да му коства правосъдно гонене. Тогава хипотетичната жертва се позовала на петата корекция от американската конституция, която разрешава на очевидец да резервира безмълвие, с цел да не се изложи на риска да бъде упрекнат в нещо. Така се стигнало до мълчанието на обвинителя в правосъдната зала на 8 юли и до преустановяване на случая против Спейси.

Актьорът обаче е упрекван за експанзия над други млади мъже. Неговата кариера пострада още след първите сходни обвинявания, появили през ноември 2017 година в разгара на придвижването " Аз също ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР