Съдебни изпълнители в Русия са наложили запор на имуществото на

...
Съдебни изпълнители в Русия са наложили запор на имуществото на
Коментари Харесай

Запорираха имуществото на Навални

Съдебни реализатори в Русия са наложили запор на имуществото на Алексей Навални, заяви неговият представител Кира Ярмиш в Twitter, представена от съветски медии.
"Съдебни реализатори запорираха жилището на Алексей Навални. Това се дължи на желае на компанията "Московски школник ", благосъстоятелност на готвача на Путин - Евгений Пригожин. На 27 август, т.е. седмица откакто Навални беше токсичен, правосъдните реализатори постановиха запор на потреблението на неговия апартамент в Мариино ", заяви Ярмиш.

Така Навални няма да може да се разпорежда с парцела си. Ярмиш оповестява още за запор върху сметките му. По-рано бяха блокирани сметките на Любов Собол и сметките на Фонда за битка с корупцията, а повода е правосъдният иск на „ Московски школник “.
„ Общо съдът постанови, че Навални, Собол и Фондът за битка с корупцията би трябвало да възстановят към 88 милиона рубли - това е сумата, която той е пресметнал като пропуснати облаги на „ Московски школник “ заради преустановяване на контракта за доставка на храни “, сподели Ярмиш.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР