Съдебната система е важна трансмисия в нашето общество. Който държи

...
Съдебната система е важна трансмисия в нашето общество. Който държи
Коментари Харесай

ДБ: Гешев трябваше да си подаде оставката заради чата с Pi ar Sevi Boiko

Съдебната система е значима трансмисия в нашето общество. Който държи правосъдната власт може да ръководи политиката и стопанската система. Винаги има офанзиви от наранени персони. Това съобщи пред Българска национална телевизия Атанас Славов от " Демократична България ".

" Субектите, които не желаят правосъдна промяна са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Те блокират процеса в правната комисия ", разкри още той.

" Това Народно заседание имаше доста време да одобри най-малко 2-3 законопроекта ", добави Славов.

" Първите законопроекти импортирани в този и предходния парламент бяха от " Демократична България ", разяснява депутатът от обединението.

" Главният прокурор трябваше да си подаде оставката поради чата с Pi ar Sevi Boiko ", счита Славов.

" Бюрото по отбрана на очевидците ще бъде изчистено от несвойствените му функционалности, като нахлуването в президентството, няма да има по-слаба защита на очевидците ", разкри националният представител.

На въпрос за какво бавят кандидатурата си за президент, Славов разкри, че от обединението са се фокусирали върху парламентарните избори, тъй като България е парламентарна република. " Искаме да поемем отговорност за ръководството на страната, имаме хрумвания ", приключи Атанас Славов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР