Съдебната реформа се прави, за да не се налага да

...
Съдебната реформа се прави, за да не се налага да
Коментари Харесай

Димитър Найденов, ПП-ДБ: С ГЕРБ и ДПС имаме чисти отношения с ясна цел – конституционна реформа

Съдебната промяна се прави, с цел да не се постанова да сменяме Цацаров с Гешев или Гешев с Пешев, а всичко останало си е същото. Проблемът е систематичен и тази смяна се прави, с цел да се откри решение, Това сподели в ефира на Euronews Bulgaria депутатът от парламентарната група на ПП-ДБ Димитър Найденов.

 
Възможността, дадена ни от Конституцията да създадем тази дълбока правосъдна промяна планува болшинство от 160 депутати от всички партии, които гласоподавателят е пратил там. Не би трябвало да се вършат внушения за това, че ние внезапно сме почнали да имаме вяра на Борисов, на Пеевски или на Доган. Не, това са едни чисти връзки, за които на нас ни е даден мандат от гласоподавателите, с цел да влезем в договаряния за реализиране на политическите цели.
Аз съм оптимист, тъй като щом водачите на Движение за права и свободи и на ГЕРБ споделиха пред цялата българска общност, че ще поддържат конституционни промени, това ме кара да мисля, че те в действителност са на това мнение, сподели депутатът.

Глас „ срещу “ и глас „ въздържал се “ значат едно и също – че не поддържаме тази кандидатура, изясни Найденов вотът на водачите на ПП-ДБ и на обособени депутати от Продължаваме промяната при гласуването на Делян Пеевски за член на парламентарната комисия по конституционни въпроси. Единствено глас „ за “ значи поддръжка на тази кандидатура, добави Найденов.

Цялото изявление гледайте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР