Съдебната реформа, реформата на прокуратурата е крайъгълен камък за останалото.

...
Съдебната реформа, реформата на прокуратурата е крайъгълен камък за останалото.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма как да кажем, че сме за мир и той да настъпи

" Съдебната промяна, промяната на прокуратурата е крайъгълен камък за останалото. Ние, във връзка с икономическата рецесия ще настояваме да не забраваме, че би трябвало да подсигуряваме напредък на стопанската система, прекосяване към производства и повече вложения. " Това съобщи в политическата си тирада от трибуната Христо Иванов от Демократична България, сподели БТВ. 

" Сега би ми се желало да кажа, че се надявам в този парламент да виждам повече окуражени хора, които оттатък тръдностите виждат обстоятелството, че България може да направи доста огромен скок в своето развиване. Дайте да го създадем дружно, тъй като страната ни го заслужава и на Добър час! "

България е изправена пред голям брой рецесии, само че има три, които са фундаментални, а решаването на ребуса ни задъжлава да ги назовем съответно, с цел да продължим нататък. Първо геополитическата спазъм, която бе провокирана от експанзията на Путин в Украйна, която е опит за пренаписване на разпоредбите, по която работи интернационалната система, уточни той.

" Не можем да си затваряме очите за тази война и новата ера, която стартира. Няма по какъв начин да кажем, че сме за мир и той да настъпи. Замитането на войната под килима и че България може да остане в някаква индиферентност, е въпрос на това дали си виновен към действителностите ", акцентира той.

Другата фундаментална рецесия, която стои пред нас, това е политическата рецесия. След всеобщите митинги не може да се образува твърдо държавно управление месеци наред, невиждана обстановка в историята, посочи втори приоритет пред Демократична България Христо Иванов.

Според него главен проблем за изборната серпантина е корупцията у нас.

" Трябва да убедим бългрските жители, че този сговор не е непоследователен ", съобщи той за разговора сред партиите.

Според него съветската експанзия е виновна за инфлацията и повишаването на силата, добави Евроком.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР