Съдебната реформа приключи, но подмяната продължава. Лодката на Христо Иванов

...
Съдебната реформа приключи, но подмяната продължава. Лодката на Христо Иванов
Коментари Харесай

ФУРИЯ! Нинова съска в мрежата: Лодката на Христо Иванов акостира в прегръдката на ДПС

„ Съдебната промяна завърши, само че подмяната продължава. Лодката на Христо Иванов дебаркира в прегръдката на Движение за права и свободи. Политическа партия, които бяха основани за изчегъртване на Борисов, избавиха имунитета му ”. Това написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Фейсбук. Преди това от ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и Движение за права и свободи желаеха Висш съдебен съвет да спре процедурата по желание на нов основен прокурор.
По думите ѝ: „ Възраждане ” се прегърнаха с ГЕРБ, с цел да прокарат отделянето на Следствието от прокуратурата и през днешния ден ГЕРБ гласоподава тъкмо назад. Прелъстени и изоставени ”, написа водачът на социалистите.
Нинова проучва и протичащото се в Народното събрание. „ Борисов е избавен от следствие (засега). Политическа партия и Демократична България предадоха гласоподавателите си и изгубиха морал и достолепие. „ Възраждане ” оформиха новата тройна коалиция. И през днешния ден приканват да не се бърза с избора на нов основен прокурор. Наместиха се и статуквото към този момент ги устройва ”, твърди ръководителят на Българска социалистическа партия.
Според поста ѝ социалистите остават в съпротива. „ Ние не предаваме хора. И в случай че не бързате с основен прокурор, побързайте с единственото свястно нещо сега – бюджета ”, приканва тя и напомня, че ще предложат опция за България и за народа.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР