Съдебна битка се очертава за управлението на покойната актриса Ан

...
Съдебна битка се очертава за управлението на покойната актриса Ан
Коментари Харесай

Появи се още един кандидат да управлява наследството на Ан Хейш

Съдебна борба се обрисува за ръководството на починалата актриса Ан Хейш, заяви Трибюн контент ейджънси/ДПА.

Бившият сътрудник на актрисата Джеймс Тъпър е внесъл в четвъртък в съд в Лос Анджелис иск, в който твърди, че по право би трябвало да ръководи наследството ѝ. Хейш умря на 53 години през август след тежка автомобилна злополука.

През август 20-годишният наследник на актрисата Хоумър Лафун от брака ѝ с Колман Лафун изиска съд да го дефинира като админ на имуществото ѝ. Хейш не е оставила наследство. Лафун упорства и да бъде избран като легален представител на 13-годишния си брат Атлас Хеш Тъпър, наследник на актрисата и на Джеймс Тъпър. Двамата братя са вписани като единствени наследници на майка си.

We’re sorry to say it sounds like Anne Heche’s family members are not at all at peace after her passing.
— Perez Hilton (@PerezHilton)
Актьорът Тъпър, с който Хейш се сближава на снимачната площадка на сериала " Men in Trees ", твърди, че тя е оставила наследство, в което той е посочен за негов реализатор и че му го изпратила по е-поща през 2011 година

" Желанието ми е всичките ми притежания да бъдат под контрола на Джеймс Тъпър и да бъдат употребявани за развъждане на децата ми и по-късно да им бъдат предоставени ", се показва в електронното известие, което Тъпър е приложил към правосъдния си иск.

" Те ще бъдат поделени поравно сред децата ни, понастоящем Хоумър Хеш Лафун и Атлас Хейш-Тъпър и всеки от тях ще получи каузи си, когато навърши 25 години. Когато и последното дете навърши 25 години, всяка къща или друга моя благосъстоятелност, да бъде продадена и парите д бъдат поделени поравно сред децата ни ".

В молбата до съда Тъпър показва, че Лафун " не е подобаващ да бъде избран като персонален представител на това завещание " и че индивидът, който ще го управлява, би трябвало да е " някой с повече опит и умения ".

Anne Heche's ex James Tupper disputes her son's claim to her estate
— Los Angeles Times (@latimes)
" Той е едвам на 20 години, незает и бе отчужден от Хейш преди гибелта ѝ поради това, че прекъсна следването си и не работеше, с цел да се устоя ", написа в молбата.

Тъпър слага под въпрос и това дали Лафун би работил за реализиране на най-хубавото за по-малкия си брат.

" Хоумър се съгласи да посещава дружно с Атлас експерт за справяне със скръбта, само че не се появи на консултацията и остави Атлас да го чака. Той одобри да се срещне с Атлас и Тъпър в ресторант на 25 август 2022 година, само че не пристигна, въпреки те да го чакаха час и половина ", написа Тъпър до съда. Той прибавя, че всичко това е извънредно разстройващо за Атлас, който е на 13 години, бил е с майка си в деня на гибелта й и нееднократно е търсил контакт с брат си, само че след гибелта на майка им двамата не са се виждали и Хоумър не е търсил връзка с Атлас.

Джеймс Тъпър отбелязва, че в случай че молбата му бъде задоволена, счита да наеме неутрална трета страна - експерт, който да ръководи наследството на Хейш.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР