Съдбоносното решение се е случило, когато е била на 24

...
Съдбоносното решение се е случило, когато е била на 24
Коментари Харесай

Рени крие аборт от тайнствен чужденец

Съдбоносното решение се е случило, когато е била на 24 години. Тогава изпълнителката заживява в Кипър, където има доста участия. По това време тя пее поп и джаз музика. Докато се развива професионално, фолкаджийката се среща с чужденец и сред двамата пламва бурна обич.

Романсът им продължава цели 2 години, когато Рени научава, че е бременна. Приятелят й слага условия, че би трябвало да се трансформира в майка, която си стои у дома и семейства, и по тази причина би трябвало да зареже музиката.

" Рени изрично му отказала и декларирала, че това няма по какъв начин да се случи, тъй като пеенето е нейният живот. Между нея и приятеля й настанали драми. Точно тогава тя решила, че това не е индивидът, с който ще гради бъдеще, и взела сложното решение да махне детето ", описа пред вестника близка другарка на изпълнителката на " Като птица съм свободна ".

Години по-късно Рени не желала да разкрие името на мъжа, от който забременяла, защото той от дълго време е затворена страница за нея. Чалгарката не желала да си спомня за сложните времена и продължава живота си напред.

В момента тя още веднъж е свободна , откакто се раздели с бащата на децата си. Въпреки направения аборт певицата не е имала проблеми още веднъж да забременее и да има наследници.

Сега Рени се любува на свободата си, като се отдава на екзотични пътувания и разголени селфита. Все по-често тя си пуска провокативни фотоси, на които е изцяло гола. Тя не крие и гърдите си за наслада на фенове й, написа " България през днешния ден ".

" Нямам мъж до себе си . За сметка на това имам доста ухажори, които се тормозят да създадат решителната крачка. Вероятно се плашат от мощна и известна жена ", разяснява преди време изпълнителката, която остава в историята с десетките си хитови части. В момента Рени още веднъж се е отдала на музиката и възнамерява шлагери, които да я върнат на музикалната сцена с гръм и тропот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР