Съдбоносния момент за световната титла в тежка категория настъпва, като

...
Съдбоносния момент за световната титла в тежка категория настъпва, като
Коментари Харесай

Пулев - Джошуа: Как да гледаме мача за титлата?

Съдбоносния миг за международната купа в тежка категория настава, като лондонската зала " Уембли " ще посрещне дуела , а залогът е голям - четирите пояса на британеца (WBA, WBO, IBF и IBO). След дълго очакване, травми, пандемични ситуации и какво ли още не, най-хубавият ни боксьор най-сетне ще получи втория си късмет да се снабди с най-ценните колани в професионалния бокс.
Двамата се изправят един против различен в събота вечер, като ще бъдат позволени 1000 последователи на бокса, които изкупиха за секунди билетите. За благополучие, макар че , той ще бъде излъчен на територията на България от стрийминг услугата DAZN, която държи правата за лъчение на дуела Кубрат Пулев - Антъни Джошуа (). 
 Припомниха по какъв начин Кубрат Пулев се подигра с Кличко и получи нокаут (ВИДЕО) Припомниха по какъв начин Кубрат Пулев се подигра с Кличко и получи нокаут (ВИДЕО)
Антъни Джошуа се завръща още веднъж на кръга, с цел да отбрани международните си трофеи в тежка категория на WBA, IBF и WBO против Кубрат Пулев в съ...
Услугата е в България от 1-и декември и дава цялото си наличие за почитателите на бокса у нас против абонамент от 2.99 лв. на месец. Това значи, че можете да гледате освен конфликта на Кобрата за купата, само че и всички останали церемония вечери и борби през декември. Също по този начин DAZN предлага документални филми, боксов списък и страхотни излъчвания, отдадени на бокса. Така че с регистрация и абонамент в DAZN, можете да следите както всичко забавно към конфликта на българина с първенеца, по този начин и като цяло в света на този спорт. 

Страстите към дуела към този момент бяха нажежени до алено, откакто Кубрат Пулев и Антъни Джошуа се спечкаха съществено и едвам не стигнаха до битка по време не претеглянето на българина. Двамата си размениха остри реплики и несъмнено " подгряха " почитателите за зрелището, което могат да чакат в събота вечер. 
В България услугата " стрийминг " не е измежду най-популярните, само че в Sportlive.bg можете да намерите в детайли . Също по този начин в уеб страницата можете да намерите доста информация около конфликта за короната в тежка категория. 
 Джошуа: Щях ударя Пулев още на кантара, само че би трябвало да изчакам до на следващия ден Джошуа: Щях ударя Пулев още на кантара, само че би трябвало да изчакам до на следващия ден
Щях да го ударя по брадичката още там, само че ще би трябвало да изчакам до на следващия ден. Знам какъв е той, изучил съм го. Това сподели международният първенец в...
Самата галавечер ще бъде с коментар на български език, който ще бъде дело на Огнян Георгиев и Камен Петров - двама от най-хубавите експерти в сектора у нас. Те ще ни създадат съпричастни с всичко, което се случва на кръга в " Уембли ". Галавечерта е с начален час 20:00 българско време, а Пулев - Джошуа се чака да стартира към среднощ!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР