Съдбата отведе Мис България 2002, Теди Бургазлиева, на далечното западно

...
Съдбата отведе Мис България 2002, Теди Бургазлиева, на далечното западно
Коментари Харесай

Теди Бургазлиева на романтичен меден месец 2 години след сватбата

Съдбата води " Мис България " 2002, Теди Бургазлиева, на далечното западно крайбрежие на Съединени американски щати. Сега обаче тя отпътува на едно по-екзотично място - Бахамите.

Каналът във vbox7 споделя:

Причината за това пътешестване е... меден месец. Теди и брачният партньор ѝ Симеон Иванов най след това съумяха да си откраднат време за отмора. Въпреки че се ожениха преди повече от две години и към този момент имат две прелестни дечица, двамата по този начин и не съумяха да отидат на меден месец.

В текст под оповестени фотоси Теди благодари на обичания си мъж, че ѝ е сбъднал следващата фантазия. И пожелава на почитателите си да посетят и те това място, което разказва като парадайс на Земята.

Теди и Симеон се срещат в Instagram. Българинът е някогашен авто играч. Двамата имат близнаци, Ема и Раян, които се родиха през септември предходната година.

Теди Бургазлиева живее над 10 години в Съединени американски щати. Там отпътува след развода си. Преди време тя беше омъжена за сина на именития футболист и треньор Стойчо Младенов, Александър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР