Съдбата на повече от 30 души, които е възможно да

...
Съдбата на повече от 30 души, които е възможно да
Коментари Харесай

Зеленски с предупреждение към руснаците: Злото помни!


Съдбата на повече от 30 души, които е допустимо да са били в срутения от съветска ракета в събота 9-етажен жилищен блок в украинския град Днипро остава незнайна, заяви украинският президент, съобщи БНР. Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога добави, че десетки хора са били избавени от руините, в това число шест деца. Спасителната интервенция ще продължи, до момента в който има и най-малкия късмет за избавяне на човешки живот, разгласи още той.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8903
В момента описът на починалите включва 30 души, в това число едно дете - момиче на 15 години. Има данни, че две деца са изгубили родителите си. Заради офанзивата по жилищната постройка Зеленски предизвести:

“Искам да кажа на всички тези в Русия - и от Русия - които даже в този момент не могат да произнесат даже няколко думи на наказание на този гнет...
Вашето малодушно безмълвие, вашият опит да " изчакате " протичащото се ще приключи единствено с това, че същите тези терористи един ден ще ви преследват. Злото е доста сензитивно към малодушието. Злото постоянно помни тези, които се опасяват от него или се пробват да се пазарят с него. И когато то ви преследва, няма да има кой да ви отбрани ”, сподели Зеленски в обичайното си късно видеообръщение.

Украинският президент заяви още, че е взето решение за разширение на глобите против съветски жители и други лица, които подкрепят тероризма.

“Почти 200 души са- този лист е деликатно квалифициран и зад всяко име стои виновна мотивация. Тези, които оправдават терора. Тези, които смазват съветската пропагандна машина. Тези, които се пробват да продадат Украйна някъде в Москва. Тази общност ще се сблъска с цялостен лист от персонални ограничавания. Ще създадем всичко допустимо глобите да проработят във допустимо максимален мащаб - в Европа, в света. Всички ще бъдат подведени под отговорност за терора: и тези, които убиват, и тези, които оказват помощ да се убива ”, акцентира украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР