Съдбата на около десет души, които според официалния списък са

...
Съдбата на около десет души, които според официалния списък са
Коментари Харесай

Съдбата на около 10 пътници на горящия ферибот остава неизвестна

Съдбата на към 10 души, които съгласно формалния лист са се намирали на борда на ферибота Euroferry Olympia, който се възпламени тази нощ край гръцкия остров Корфу, остава незнайна, оповестява " Катимерини "

 Италиански ферибот с 288 души на борда се възпламени в Йонийско море Виж още

По информация на гръцката брегова защита, общият брой на пътуващите на кораба е бил съгласно листата 290 души - 231 пасажери и 59 екипаж. Първоначалното броене на пасажерите, които са открити в избавителните лодки, обаче демонстрира, че липсват сред 10 и 12 души, излиза наяве от репортаж на телевизия Скай, който се базира на почитан представител на бреговата защита.

Фериботът " Юрофери Олимпия ", пътуващ по линията Игуменица (Гърция) - Бриндизи (Италия), се възпламени към 4.30 часа край Корфу, Западна Гърция. В ход е избавителна интервенция с присъединяване на гръцката и италианската брегова защита, противопожарни съдове, хеликоптери, гръцката фрегата " Идра " и намиращи се наоколо кораби.

По последна информация на избавителните кораби досега са качени 278 души, които ще бъдат отведени в Корфу. Един пасажер е с дихателни проблеми в резултат на пожара и е настанен в болница.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР