Съдбата на мюсюлманите по света, които са общо 1,7 милиарда,

...
Съдбата на мюсюлманите по света, които са общо 1,7 милиарда,
Коментари Харесай

Ердоган: Съдбата на мюсюлманите по света вече не е в ръцете на ООН

Съдбата на мюсюлманите по света, които са общо 1,7 милиарда, повече не е в ръцете на петте непрекъснати членки на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, съобщи през днешния ден турският президент Реджеп Тайип Ердоган, представен от Анадолската организация, съобщи Българска телеграфна агенция.

Светът е по-голям от петте, сподели Ердоган, който приказва на откриването на мюсюлманската среща на високо ниво в Куала Лумпур.

Задължително би трябвало да се обновят платформите, свързващи ислямските страни, в това число Организацията за ислямско съдействие (ОИС), акцентира турският водач. 

За страдание ние (мюсюлманските страни) постоянно хабим силата си по разнообразни интернационалните проблеми. Ние би трябвало да фокусираме вниманието си върху намирането на евентуални решения вместо непрекъснато да мислим за проблемите. Трябва да се концентрираме върху реализирането на планове, които ще подтикват нашия капацитет и ще отстранен разликите посред ни, сподели още Ердоган.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР