Съдбата на България е оставена на една група, която прилича

...
Съдбата на България е оставена на една група, която прилича
Коментари Харесай

Сблъсък на титаните - Костадинов към Петков: Майките във Фейсбук са по-добре структурирани

„ Съдбата на България е оставена на една група, която наподобява на срещнала се във Facebook “. Това съобщи от трибуната на Народното събрание Костадин Костадинов от „ Възраждане “.

Според него с решението да се желае оставка на военния министър, Кирил Петков е направил по този начин, че обстановката напълно да замязя на „ американски екшън “.

„ Вие казахте „ мой министър “. Вие нямате министри, те са на страната. Министър безусловно значи прислужник. Имате отговорността България да не се трансформира в папагал, повтарящ непознати позиции. Ако войната почука на нашата граница, за което работите, най-вече да ви изпратят приветствена картичка, като на Зеленски “, съобщи водачът на „ Възраждане “.

„ Дори майките в обществените мрежи са по-добре структурирани от подопечните ви институции – проведоха се да съберат помощи. Мъжете със личните си коли и средства карат до границата и прибират бежанци “, даде образец той.

„ Възраждане “ са съперници на подпомагането на Украйна с техника и оръжия.

„ Ако двама братя се бият, опитваш да ги помириш, а не даваш оръжие на този, който считаш за прав. Да поканим Русия и Украйна на диалози тук – ние бяхме единствени, които имат нужните връзки и с Изтока, и със Запада. Или най-малко имахме допреди няколко дни “, сподели той.

„ Г-н Петков, вие видно не се справяте. Искаме оставката на Министерски съвет. Приближавате ни към войната “, съобщи Костадинов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР