Съдът взе решение за обвинен в жестоко убийство.Софийският градски съд

...
Съдът взе решение за обвинен в жестоко убийство.Софийският градски съд
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста Веско Вълчинов, обвинен за зловещото убийство на Кристиян Пеев

Съдът взе решение за упрекнат в грубо ликвидиране.

Софийският градски съд взе мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Веско Вълчинов, упрекнат за съзнателно ликвидиране на Кристиян Пеев, осъществено с особена свирепост. Деянието е осъществено в интервала от 17:30 ч. на 8 август до 00:30 ч. на 9 август на ул. " Г. С. Раковски " в София.

Разследването по случая се прави от Столична дирекция на вътрешните работи под управлението и надзора на СГП. С прокурорско разпореждане обвиненият беше арестуван за период до 72 часа.

Съдът показа доводите на прокурора, че са налице задоволително доказателства, които водят до извод за обосновано съмнение за авторството на закононарушението, за което е притеглен обвиненият. Съдът одобри, че е налице и действителна заплаха от укриване, както и от осъществяване на закононарушение, заради което дефинира като подобаваща най-тежката мярка за неотклонение, написа bgonair.bg.

Определението на съда не е дефинитивно и може да бъде обжалвано пред Софийски апелативен съд. Вчера съдът остави в ареста Константин Суботинов- апетитен за помощник на обвинения.

Според прокуратурата обвиненият за жестокото закононарушение Веско Вълчинов е умъртвил жертвата си в банята, а по-късно е разчленил тялото и е изхвърлил част от останките в тоалетната, откъдето те са минали в канализацията, където и бяха открити. Други елементи са били хвърлени на разнообразни места. Мотивът за убийството - Вълчинов е имал дълг от 2000 лв. към жертвата след започването на взаимен бизнес с криптовалути.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР