Съдът взе решение за българи, обвинени в убийство.Окръжна прокуратура –

...
Съдът взе решение за българи, обвинени в убийство.Окръжна прокуратура –
Коментари Харесай

Прокуратурата повдигна обвинение срещу двамата заподозрени за убийство във Врачанско

Съдът взе решение за българи, упрекнати в ликвидиране.

Окръжна прокуратура – Враца внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 51-годишен мъж и 29-годишния му син – татко и наследник, за осъществено от тях ликвидиране в село Търнак. Случаят е от 6 септември 2022 г. 

Обвиняемият татко бил във влошени връзки с брат си. Двамата постоянно се карали по разнообразни мотиви. Вечерта на 6 септември между двамата още веднъж зародил спор. Първоначално те разменили обидни реплики по телефон. Не след дълго бащата дошъл, дружно със сина си, пред къща на ул. „ Септемврийци “ в селото, написа nova.bg.

Постепенно неразбирателството ескалирало мъжът взел дървена бухалка и се насочил към обвинените. Бащата я лишил и нанесъл с нея удар по главата на брат си. Пострадалият паднал, след което бил ударен с стоманен кол. Извършителите продължи да му нанасят побой и да го наскърбяват. 

Мъжът бил превозен до незабавния център за оказване на здравна помощ, където умрял директно след приемането му.

Според заключението на съдебно-медицинската експертиза повода за гибелта на потърпевшия е открита черепно-мозъчна контузия, довела до положение несъвместимо с живота. Предстои делото да продължи в съда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР