Съдът в Страсбург казва, че не е доказано по никакъв

...
Съдът в Страсбург казва, че не е доказано по никакъв
Коментари Харесай

Култовият адвокат Крис Матурата, осъдил България за дреболия, нарече някои хора професори по всичкология

" Съдът в Страсбург споделя, че не е потвърдено по никакъв метод дали съм направил нарушаване, или не. Респективно, аз считам, че не съм направил нарушаване! " Това съобщи пред Plovdiv24.bg Кристиан Гьошев, юристът, който осъди страната ни за нарушаване на чл.6 §1 от Европейската спогодба за отбрана правата на индивида и главните свободи.

Пред Plovdiv24.bg той описа в детайли по какъв начин се е стигнало до делото в Европейския съд по правата на индивида. Поясни, че е предявил и обезщетение за неимуществени вреди, само че съдът е отсъдил единствено разноските по делото в размер на 1000 евро.

" За вашите коментатори - обичани мои, в кавички, професори по всичкология, които настояват, че съм нарушил закона, съдът в Страсбург споделя, че не е потвърдено по никакъв метод, дали аз съм направил нарушаване или не ", обърна внимание Гьошев. 

Тъй като има празнина в Закона за административните санкции. Тя се показва в това, че законодателят не е планувал какво се случва, в случай че има има решение на съда в Страсбург, което откри нарушаване на Конвенцията  за отбрана правата на индивида. В подобен миг може да се започва процедура, по която основният прокурор да инициира административно-наказателното произвеждане. В случая обаче ще е не основният, а окръжният прокурор на Самоков.

" Аз считам да подам искане към окръжния прокурор на Самоков, който да инициира произвеждане пред Административен съд-София област. Т. е. да се стартира делото всъщност и да се произнесе съдът - за задоволство на пишещите, дали съм направил нарушаване, или не ", сподели още Кристиан Гьошев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР