Съдът в Румъния ще се произнесе по жалбата на Андрю

...
Съдът в Румъния ще се произнесе по жалбата на Андрю
Коментари Харесай

Профилът на Андрю Тейт в Twitter твърди, че инфлуенсърът е бил нападнат в затвора

Съдът в Румъния ще се произнесе по жалбата на Андрю Тейт против неговия 30-дневен арест за хипотетичен трафик на хора и основаване на проведена незаконна група за употреба на шест дами, оповестява " Ройтерс ".

Междувременно дни преди Тейт да се изправи пред съда, профилът му в Twitter разгласява пост, в който се допуска, че той или брат му Тристан са били откарани в болница в неделя, до момента в който са в румънския затвор. Не е ясно кой е написал обявата. Въпреки че акаунтът твърди, че Тейт е бил " атакуван ", румънските медии имаха друго пояснение.

Постът в Twitter е обвързван с вест от румънската медия Spy News, в която се показва, че един от братята е бил изпратен в болница след обикновен медицински обзор в пандиза. В известието не се прецизира дали става въпрос за Андрю или за брат му Тристан.

Spy News на собствен ред цитира репортаж от румънския филиал на CNN Antena 3, където журналистката Кармина Прикопие разказва по какъв начин братът е бил ориентиран към медицински специалист след прегледа.

" Матрицата ме атакува, само че те не схващат вярно. Не можеш да убиеш една концепция. Труден за ликвидиране ", написа в профила на онлайн звездата в Twitter.

В румънските медии няма никаква информация, че някой се е опитал да нарани Тейт.

Акаунтът на инфлуенсъра в Twitter неведнъж цитира филмите " Матрицата ", като в същото време разгласява неразбираеми изказвания, че следствието против някогашния киксбоксьор е скрит план против него.

Андрю Тейт и брат му Тристан бяха арестувани в Румъния по обвинявания в трафик на хора, обезчестяване и основаване на проведена незаконна група. Те отхвърлят да са направили закононарушение и оспорват заповедта за арест.

Румънските прокурори настояват, че братята Тейт са вербували жертвите си, като са ги съблазнявали и лъжливо са твърдели, че желаят връзка с тях. След това жертвите са били отвеждани в парцели в покрайнините на столицата Букурещ и посредством физическо принуждение и психическо заплашване са били полово експлоатирани, като са били принуждавани да основават порнографско наличие за уеб сайтове на обществени медии, което, съгласно прокурорите, е генерирало огромни финансови облаги.

Прокурорите настояват също, че един от братята е изнасилил една от жертвите през март предходната година, когато е почнало следствието.

" Възможността обвинените да избегнат следствието, да изоставен Румъния и да се открият в страни, които не разрешават екстрадиция, поради финансовите им благоприятни условия и обществените мнения в тази връзка, не може да бъде подценена ", съобщи съдията в писмения протокол, с който утвърди ареста.

В събота стана ясно, че в границите на следствието са и над 10 парцела и жилища, принадлежащи на обвинените. Целта на конфискацията е да се предотврати продажбата или укриването на имуществото.

Ако съдът удостовери заповедта за арест и следствието се нуждае от повече време, прокурорите могат да изискат в допълнение удължение на периода на задържане до 180 дни според румънското законодателство.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР